maandag 19 november 2018

Bestuurder vluchtauto drie dieven geraakt door kogel lid Directoraat Nationale Veiligheid

Vluchtauto belandt in langs de Van Brussellaan lopende trens, drie verdachten opgepakt


Het Korps Politie Suriname bericht zondag 18 november 2018, dat de bestuurder van een vluchtauto met drie dieven geraakt is door een kogel van een lid van het Directoraat Nationale Veiligheid, DNV. 

Leden zagen hoe de 22-jarige C.B., de 23-jarige F.D. en E.F. een tas uit een auto wegnamen. De auto stond op dat moment geparkeerd nabij de hoek van de Binda- en de Concordialaan. Na deze diefstal reden zij weg in hun voertuig.


De leden van het DNV, die toevallig langs reden, zetten de achtervolging in. De dieven probeerden weg te komen en op een gegeven moment werd gericht op de vluchtauto geschoten. Ter hoogte van de Van Brussellaan verloor de bestuurder van de vluchtauto de controle daarover waardoor de auto in een langs de weg lopende trens terecht kwam.


De drie mannen werden aangehouden en daarbij kwam vast te staan, dat de bestuurder, C.B., een schotwond had opgelopen. Hij werd in een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Daarna is deze verdachte, samen met zijn twee kompanen, door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Inmiddels zijn ze overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie. Het vermoeden bestaat dat ze meer strafbare feiten gepleegd hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten