woensdag 10 oktober 2018

President Bouterse betuigt medeleven met families van Radjen Pahladsingh en Shailendra Girjasing

VHP wordt ook door staatshoofd gecondoleerd met heengaan twee prominenten van de partij


President Desi Bouterse betuigt medeleven met de families van Radjen Pahladsingh en Shailendra Girjasing. Ook de VHP wordt door het staatshoofd gecondoleerd met het heengaan van twee prominenten van de partij. Wanneer het gaat om ziekte en overlijden maakt het volgens de president niet uit in welk politiek huis het zich voordoet. 

Hij laat via het Nationaal Informatie Instituut weten, dat hij een bijzondere band had met Pahladsingh, die de oud-penningmeester van de VHP is geweest.

Hij bracht in herinnering dat het minder ging met Pahladsing na het tragisch heengaan van zijn zoon enkele jaren geleden.

In het geval van Assembleelid Girjasing is in eerste instantie door het staatshoofd aangeboden om hulp te bieden vanuit de alternatieve geneeskunde. Het besluit om naar het buitenland te vertrekken was echter reeds genomen. Hoewel de president geschokt is door het heengaan van beiden buigt hij zich voor de wil van de Almachtige.

Bouterse spreekt de hoop uit dat de nabestaanden kracht zullen putten uit goede herinneringen en leuke momenten, om het leed te verzachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten