donderdag 20 september 2018

Zes verdachten beroving en mishandeling politieman te Geyersvlijt snel in de kraag gevat

Drie verdachten zijn in verzekering gesteld, vrouw en twee mannen na verhoor vrijgelaten


Gemengde eenheden van de politie hebben zes personen, onder wie een vrouw, aangehouden die verdacht worden van de beroving en mishandeling gisterochtend van een politieagent bij zijn woning aan de Nangkanootweg te Geyersvlijt.  

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt vandaag, donderdag 20 september 2018, op Starnieuws dat drie van de zes personen in verzekering zijn gesteld. De vrouw en twee mannen zijn na verhoor heengezonden.

De politieagent was woensdagochtend buiten bij zijn woning te Geyersvlijt bezig toen hij werd overvallen. Hij kreeg een slag te incasseren, werd naar binnen gesleurd en gekneveld achtergelaten.

De daders zijn ervandoor met zijn voertuig, een zwarte Toyota Vigo, Srd 70.000, een groot geldbedrag in Euro en Amerikaanse dollars, het dienstwapen van de agent, een jachtgeweer en sieraden. Ze verdwenen in het voertuig van de agent, die werd teruggevonden te Munder. De politieman moest voor medische behandeling naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Een gemende eenheid van de verschillende politieafdelingen en het Bureau Nationale Veiligheid hebben samengewerkt om de verdachten in beeld te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten