donderdag 20 september 2018

Surveillance Unit Paramaribo pakt diverse drugsovertreders op

Zo'n zes verdachten met hasj, yami, marihuana en twee autozijspiegels aangehouden...


De Surveillance Unit van het ressort Paramaribo van het Korps Politie Suriname heeft in het weekeinde van vrijdag 15 september 2018 verschillende locaties in de ressorten Munder en Flora aangedaan, zo meldt het korps woensdag 19 september.

In het ressort Munder werden twee verdachten aangehouden van wie militair is. Op hem werd aangetroffen een hoeveelheid hasj. Deze verdachte is voor verdere afhandeling overgedragen aan de Militaire Politie. De andere verdachte S.N. werd in de Kashmirstraat aangehouden met een losse hoeveelheid- en verpakte yami.

Op de kruising van de Oude- en de Nieuwe Charlesburg werden drugs onbeheerd aangetroffen.

Op een locatie in de Licaniastraat in het ressort Flora werden drie verdachten afzonderlijk met drugs in hun bezit aangehouden. Op de vrouwelijke verdachte S.G. werd één zip 'ock zakje met hasj aangetroffen. L.H. had in zijn bezit twee marihuana sigaretten, een hoeveelheid verpakte marihuana, Srd 450 en twee autozijspiegels. Hij weigert te verklaren hoe hij aan de zijspiegels is gekomen.

De derde verdachte, J.D., had een hoeveelheid hasj in zijn onderbroek verborgen.

Nabij een supermarkt in de Marowijnestraat werd de verdachte R.M. met hasj aangetroffen. Een ter plaatse aangetroffen zwarte terreinwagen zonder nummerplaten is overgedragen aan de politie van het ressort Flora.

Alle verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten