donderdag 20 september 2018

Actrice Aracely Arámbula (43) maakt duidelijk dat ze het mooiste figuur van Mexico heeft

Volgens haar fans overtreft Aracely Arámbula sexy weervrouw Yanet García



Via Instagram maakt actrice Aracely Arámbula (43) duidelijk, dat ze het mooiste figuur van Mexico heeft, met een sensuele video, die volgens fans sexy weervrouw Yanet García overtreft. De ex-partner van Luis Miguel verraste haar meer dan 2 miljoen 700 duizend volgers met enkele recente publicaties waarin zij al haar charmes onthult en een reeks opmerkingen over acceptatie maakt. 

Ze is geboren op 6 maart 1975 in Chihuahua, Mexico, professioneel bekend als Aracely Arámbula, en een actrice, model, zangeres, televisiepersoonlijkheid en onderneemster.





Een video die op Instagram werd gedeeld, zorgde ervoor dat vergelijkingen met andere personen  werden gemaakt, zoals het klimaatmeisje Yanet García, die bekend staat om het feit dat zij een van de mooiste figuren in Mexico heeft, een titel die door Aracely zou worden weggenomen.




De actrice van Telemundo bereikte meer dan 228.000 reproducties in minder dan een dag en honderden reacties van volgers, waarin ze erkennen dat ze Yanet García met haar prominente figuur kan 'verslaan'.

Aracely Arambula maakt deel uit van de cast van 'El Señor de los Cielos', waarin haar rol wordt beschouwd als een van de meest sensuele van het afgelopen seizoen.






(Suriname Mirror/La Republica/Instagram/Facebook)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten