maandag 10 september 2018

TV-presentatrice Priscilla Graanoogst in Suriname beroofd van haar tas en geldbedrag aan contanten

Graanoogst weerspreekt mediaberichten over omvang gestolen geldbedrag


Waterkant.net bericht zondag 9 september 2018, dat een TV-presentatrice beroofd is van haar tas 'met maar liefst 12.000 euro en 5.000 Srd aan contanten'. Dat schrijft het Dagblad Suriname

Volgens het dagblad vond de overval plaats in de nacht van donderdag op vrijdag 7 september. De krant noemt enkel haar initialen P.G. Volgens bronnen zou het gaan om Priscilla Graanoogst, onder andere als presentatrice werkzaam voor de zender ATV.

Zij zou kort voor de beroving in gesprek zijn geweest met een vriendin. Plotseling rukte een ongewapende man heel snel de tas met de geldbedragen weg.

De politie heeft de zaak in onderzoek en werkt aan de opsporing van de dader.

(Bron foto: Facebook)
Inmiddels heeft Graanoogst vandaag, maandag 10 september, via de Ware Tijd laten weten verbolgen te zijn over het nieuws dat ze is beroofd van twaalfduizend euro. 

'Het is helemaal niet waar. Ik ben niet beroofd van twaalfduizend euro. Hoe komen ze erbij?'.

Volgens de bekende presentatrice is ze in de nacht van donderdag op vrijdag inderdaad beroofd, maar zou 'slechts' 1.300 euro en 5.000 Surinaamse dollar zijn buitgemaakt. 'Dat geld was bestemd voor mijn studie.'

Het voorval heeft plaatsgevonden in de Richard Voullairestraat. 'Ik kwam van een feestje en stopte om mijn vriendin thuis te zetten en zat nauwelijks tien minuten in de auto voor haar woonadres met haar te praten. De handtas met het geld zat tussen de twee zittingen bij de handrem in haar auto', vertelt ze.

De dief, die eerst beleefd groette, stak zijn arm over haar heen om de tas te grijpen. Priscilla vermoedt dat ze achtervolgd is door de man.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten