woensdag 8 augustus 2018

Veroorzaker aanrijding twee auto's mishandelt vrouw die een en ander filmde met mobiele telefoon

Automobilist (35) bedreigt vrouw en haar vriend ook met scherp voorwerp


De 35-jarige automobilist N.D. is zondagochtend vroeg 5 augustus in verzekering gesteld voor onder andere zware mishandeling en bedreiging. Hij bracht een vrouw een vuistslag toe in het gelaat, omdat zij een aanrijding op de kruising van de Coesewijne- en de Jagernath Lachmonstraat filmde met haar mobiele telefoon, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdag 8 augustus 2018.

Onderzoek wees uit dat het om een aanrijding ging tussen twee voertuigen met zware materiële schade.

D. reed met zijn auto over de Coesewijnestraat en verleende geen voorrang aan het verkeer op de Jagernath Lachmonstraat. Op een gegeven moment stopte ter hoogte van de aanrijding een auto, waarin een vrouw en haar vriend zaten. De dame begon opnames te maken van de aanrijding. Toen D. dat zag liep hij naar de vrouw en sloeg haar. De vriend van het slachtoffer kwam tussenbeide om erger te voorkomen.



De man ging vervolgens naar zijn voertuig van waaruit hij een scherp voorwerp tevoorschijn haalde waarmee hij de vrouw en haar vriend bedreigde.

Een agent die voorbijkwam zag wat er gebeurde en loste een waarschuwingsschot om erger te voorkomen. Samen met andere collega’s, die inmiddels ter plaatse waren gearriveerd, kon D. worden aange houden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.

D. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau van het ressort Flora. Na ontnuchtering is hij voorgeleid bij een hulpofficier van Justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd hij ingesloten. Zijn rijbewijs in ingevorderd en het scherpe voorwerp in beslag genomen.

Het slachtoffer moest voor medische behandeling naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en is verwezen naar een oogarts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten