woensdag 8 augustus 2018

Centrale Markt in Paramaribo krijgt 9, 10 en 11 augustus complete schoonmaakbeurt

Markt wordt 10 en 11 augustus gehouden in de Jodenbreestraat

'We hebben alles al geregeld, iedereen mag gewoon boodschappen doen aan de Jodenbreestraat'


De Centrale Markt krijgt 9, 10 en 11 augustus een complete schoonmaakbeurt, aldus marktmeester John Lecton vandaag, woensdag 8 augustus 2018, in de Ware Tijd. Op 10 en 11 augustus wordt de markt gehouden in de Jodenbreestraat. Alle marktverkopers krijgen dan de gelegenheid om hun producten daar te verkopen onder toezicht van de politie. 

'We hebben alles al geregeld. Iedereen mag gewoon boodschappen doen aan de Jodenbreestraat', zegt Lecton.

De marktmeester zegt verder, dat na de wasbeurt units zullen worden geopend voor de Energie Bedrijven Suriname, de Surinaamse Waterleiding Maatschappij en het Centraal Bureau voor Burgerzaken. Deze zijn nu in afrondende fase. Lecton stelt, dat deze units het veel gemakkelijker moeten maken voor marktbezoekers om hun boodschappen te doen en rekeningen te voldoen op één plek.

Ook de aangelegde parkeerplaatsen voor marktbezoekers zullen na de wasbeurt van de markt gereed zijn om officieel in gebruik genomen te worden. Lecton zegt dat het parkeerterrein ongeveer honderd voertuigen kan opvangen. 'Meer plek is er niet anders zouden wij ergens anders beschikbaar moeten hebben, maar als de parkeerplaatsen te ver van de markt zijn, gaan de bezoekers niet zover willen lopen. Het parkeerterrein is ingericht naast de markt nabij de lijn 5 eindhalte aan de Waterkant.'

De marktmeester zegt verder, dat er in de toekomst ook units zullen worden ingericht voor jonge ondernemers en vroege schoolverlaters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten