woensdag 22 augustus 2018

Sociaal statuut overgang personeel Sehos naar HNO op Curaçao is geregeld binnenkort ondertekend

HNO (Bron foto: Ballast Nedam)
Van september tot en met november worden alle 1.150 personeelsleden van Sehos persoonlijk geïnformeerd over hun nieuwe functie bij HNO


Het sociaal statuut, waarin de overgang van het personeel van Sehos naar HNO in detail wordt geregeld, kan naar verwachting nog eind deze maand door het bestuur van Sehos, vakbond CBV en HNO worden ondertekend. In de maanden september tot en met november zullen vervolgens alle 1.150 personeelsleden van Sehos persoonlijk worden geïnformeerd over hun nieuwe functie bij HNO, inclusief de mogelijkheid om in bezwaar te gaan indien men het hiermee niet eens is. 

Dat stelt de Financiële Management Rapportage over het tweede kwartaal van 2018, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, woensdag 22 augustus 2018.

Ten aanzien van de transitie is er in de maanden april, mei en juni ‘aanzienlijke voortuitgang geboekt’.

Het HNO-organisatieontwerp (structuur, functiebeschrijvingen, waardering van alle functies en formatie) is inmiddels afgerond. Ook is het sociaal statuut dus afgerond. Aan het einde van het tweede kwartaal is er ook duidelijkheid gekomen ten aanzien van de planningen voor de installaties van medische apparatuur, vervolgt de FMR-toelichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten