maandag 30 juli 2018

Vliegtickets SLM kunnen tijdelijk, slechts drie weken, in Srd's worden betaald...

Het gaat om een actie van 1 augustus tot en met 21 augustus 2018 



De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) start met het accepteren van Surinaamse dollars voor reizen vanaf Paramaribo. Met ingang van 1 augustus 2018 start de SLM met een actie voor de betaling van vliegtickets in Srd's, zo meldt de maatschappij maandag 30 juli 2018 in een persbericht.

Met deze eerste stap draagt de SLM bij aan de lang gekoesterde wens van de regering om betaling voor goederen en diensten in Suriname in de eigen munteenheid te doen.

In nauwe samenspraak met de Minister van Openbare Werken. Transport en Toerisme, Patrick Pengel, zet de SLM met een actiemodel de eerste stap in de richting om het dé-dollariseren van de Surinaamse economie verder inhoud te geven.

Dit eerste actiemodel houdt in dat SLM vliegtickets vanaf 1 augustus tot en met 21 augustus 2018 in Srd kunnen worden betaald voor reizen aanvangende in Suriname in oktober en november 2018. Dit kan via de SLM passageverkoopkantoren in Paramaribo en Nickerie alsmede de SLM erkende reisagenten.

Afhankelijk van de reactie van het publiek en de mogelijkheden binnen de bedrijfsvoering zal de SLM zich inzetten om dit concept in de toekomst verder uit te bouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten