maandag 30 juli 2018

'Mijn leven is nu al in gevaar, geeft u mij de ruimte, ik weet waarmee ik bezig ben'

Immilioh Lens keert op zijn schreden terug na forse corruptie-uitspraken richting Abdoelgafoer

Lens lijkt zijn vingers niet te durven branden aan te snelle beschuldigingen


De beerput over vermoedelijke corruptiezaken van ex-minister en NDP-jongerenvoorzitter Faizal Abdoelgafoer blijft voorlopig dicht. Partijgenoot Immilioh Lens, die had gedreigd Abdoelgafoer te ontmaskeren, vreest nu voor zijn leven. 'Mijn leven is nu al in gevaar. Geeft u mij de ruimte, ik weet waarmee ik bezig ben', zegt hij in de Ware Tijd van vandaag, maandag 30 juni 2018.

Volgens Lens kunnen zijn uitspraken tegen hem gebruikt worden. 'Wanneer ze me morgen bellen dat ik niet meer aan het werk hoef te komen, sta ik er alleen voor. Ik ga alleen met de gebakken peren zitten, want te a schot piki a sa de gi mi wawan, dus geef mij de ruimte.'

Hij beweert nu te werken aan een gedegen plan van aanpak, maar flink wordt tegengewerkt vanuit de NDP.

'U weet misschien niet wat er gebeurt wanneer iemand opstaat binnen de NDP en wat dit voor de persoon teweegbrengt. Het is geen makkelijke job. Je wordt echt van alle kanten aangevallen.'

Volgens Lens zijn velen binnen de NDP daarom bang om voor hun mening uit te komen. Hoewel hij door diverse mensen wordt ondersteund, wil hij 'het juiste moment afwachten' om de corruptiezaken te openbaren.

Lens had Abdoelgafoer tot afgelopen vrijdag de tijd gegeven om op te stappen als voorzitter van de NDP-jongeren. Hoewel de NDP-jongerenvoorzitter niet is afgetreden, zijn de onthullingen uitgebleven. Lens kan niet concreet aangeven wat hij zal doen nu Abdoelgafoer niet is opgestapt. Hij houdt vol, dat zijn actie tegen jonge corruptelingen nog steeds heel serieus is. Lens zou nog steeds van plan zijn om een boekje open te doen over de 'vreemde daden' van Abdoelgafoer en drie anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten