dinsdag 3 juli 2018

Sri-Dewi Martomamat nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname

(Bron foto: Facebook)
Nieuwe miss gaat Suriname vertegenwoordigen tijdens Miss Supranational 2019 in Polen


Sri-Dewi Martomamat is zondag gekroond tot de nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname. Angelo Wijngaarde werd uitgeroepen tot de nieuwe Mister Tropical Beauties Suriname 2018. De show werd voor de 7e keer gehouden en vond plaats in de KKF beurshal, aldus Starnieuws vandaag, dinsdag 3 juli 2018.

'Dare to dream! Drie maanden geleden gaf ik mij op om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Geselecteerd, ik mocht mij een van de nieuwe contestanten noemen van Miss TBS 2018. Een zwaar, leuk maar zeer leerrijk traject heb ik achter de rug.Nu sta ik hier als DE nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname. Wat een eer om dat te mogen zijn!', aldus de nieuw gekroonde miss op haar Facebookpagina.

De jury had geen gemakkelijke taak, aangezien de deelnemers een goede performance hebben neergezet tijdens de verschillende rondes. Dit jaar bestond de jury uit Angela van der Kooye, Mark Tjon, Egon von Foidl, Judith Lochem, Marjorie da Cunha, en Jimmy Lachchi.

 De organisatie Stichting Beauties of Suriname Pageant, blikt terug op een geslaagde show. 'Na hard werken en 16 weken trainingen, zijn wij trots op al onze acht butterflies die zich stuk voor stuk volledig ingezet hebben en danken hen voor de deelname.'

Miss Sri-Dewi zal Suriname vertegenwoordigen tijdens Miss Supranational 2019 in Polen.

De eerste runner up is geworden, Gabriella Bakker, tweede runner up is Anjiastasia Mitro. De overige deelneemsters waren: Joelle Ceder, Charissa Brewster, Anisha Sardjoe, Debbie Pryce en Samaria Pansa.

De subtitels gingen naar:
Miss Congeniality - Gabriella Bakker
Miss Photogenic - Gabriella Bakker
People’s Choice - Anjiastasia Mitro
Best Talent - Angelo Wijngaarde
Best in Swimsuit - Sri-Dewi Martomamat.

(Suriname Mirror/Starnieuws)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten