dinsdag 3 juli 2018

Roofovervallen in Keti Koti-weekend in Ramphalstraat en aan Indira Gandhiweg

Vier mannen overvallen echtpaar in appartement aan de Ramphalstraat

Vijf gewapende mannen overvallen en mishandelen vier Chinezen in pand aan Indira Gandhiweg


Het Dagblad Suriname bericht vandaag, dinsdag 3 juli 2018, dat vier mannen in de nacht van vrijdag op zaterdag een overval hebben gepleegd op een appartement aan de Ramphalstraat. Op dat moment sliep het aldaar wonende echtpaar.

De daders hebben de voordeur geforceerd. Het echtpaar werd onder bedreiging van vuistvuurwapens beroofd van Srd 7.000, Euro 800, waardevolle sieraden, mobiele telefoons, pinpas, een masterkaart met pincode en flessen parfum.

De slachtoffers hebben niet kunnen zien hoe de overvallers zijn verdwenen daar zij gekneveld waren achtergelaten. De politie van De Nieuwe Grond heeft de aangifte ter zake opgenomen. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Vijf mannen hebben zaterdagavond een gewapende roofoverval gepleegd op een pand aan de Indira Gandhiweg. Volgens de aangevers, Chinezen, waren zij met z'n vieren en werden ze allemaal onder schot gehouden.

Een van de slachtoffers moest onder dwang aanwijzingen geven waar zij hun waardevolle spullen  bewaarden. Uit vrees voor zijn leven heeft hij de aanwijzingen verstrekt.

De daders hebben Srd 15.300, 1.000 Amerikaanse dollar en Euro 800, enkele mobiele telefoons en een aantal polshorloges buitgemaakt. Tijdens de beroving en ondervraging zijn de slachtoffers mishandeld. Degene die de aanwijzingen deed, heeft een barst aan zijn hoofd opgelopen. Zij werden allen gekneveld achtergelaten, waarna de overvallers verdwenen.

Het politieonderzoek in deze zaak duurt voort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten