zaterdag 21 juli 2018

Regiocommandanten Korps Politie Suriname blijven in functie

Waarnemend korpschef Roberto Prade zet misverstanden recht

Waar zoveelste misverstand vandaan komt blijft onduidelijk


Na de ophef over het al of niet ontbinden van de Counter Terrorism Intelligence Unit, moest waarnemend korpschef Roberto Prade weer misverstanden rechtzetten en deze keer in gesprek met de regiocommandanten Widjaikoemar Oedit (regio West), Premkoemar Jethoe (Paramaribo) en Orlando Changur (regio Midden). Zij blijven in functie. 

Eerder in de week hadden de commandanten op een vergadering van het Management Team, waar Prade niet aanwezig was, gehoord dat zij ontlast zouden worden uit hun functie en ter beschikking zouden worden gesteld van het ministerie.

'Tijdens dat gesprek zijn de onduidelijkheden weggewerkt met betrekking tot het functioneren van de regio commandanten binnen de politie-organisatie. Kortom het is een vruchtbaar gesprek geweest', aldus het korps.

 http://www.politie.sr/wnd-korpschef-prade-en-regio-commandanten-bij-elkaar-gekomen/

Regiocommandant Oedit zegt vandaag, zaterdag 21 juli 2018, op Starnieuws, dat hij in oktober met pensioen gaat. Dan wordt hij 60 jaar. Inspecteur Ulrich Tjin Liep Shie komt maandag in Nickerie  om alvast mee te lopen. In oktober worden de protocollen van overdracht getekend. Dan neemt hij over als regiocommandant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten