zaterdag 21 juli 2018

4 Jaar celstraf geëist tegen man (40) voor seksueel misbruik van 14-jarig meisje

'Ze dwong me en bleef maar dwingen, ze had mij helemaal overmeesterd'


Tegen de 40-jarige verdachte L.H. heeft het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag een celstraf van 4 jaar geëist voor seksueel misbruik van het 14-jarige nichtje van zijn vriendin. Het OM vindt het  verwerpelijk, dat de verdachte zelfs na op de hoogte te zijn van een politieaangifte tegen hem, het meisje voor een laatste keer in een pension heeft misbruikt

De man gaf zijn handelingen toe, maar vindt dat hij door de verleidingen van het meisje in de fout is gegaan. 'Ze dwong me en bleef maar dwingen. Ze had mij helemaal overmeesterd', was de reactie van de verdachte, aldus het Dagblad Suriname zaterdag 21 juli 2018.

Hij beweerde, dat het meisje al drie jaren in trek in de woning van hem en zijn vriendin had genomen en de laatste tijden steeds kansen zocht om met hem te seksen. Ook zei hij, dat het meisje onbehoorlijk in huis zat.

H. verklaarde dat hij twee keren thuis seks met het slachtoffer heeft gehad toen de tante buitenshuis was. De andere twee keren gebeurde dat in een pension. Beide keren was dat op aandringen van het meisje.

Het slachtoffer verklaarde echter bij de politie, H. haar heeft verkracht. Zo kwam hij in haar kamer, deed de deur op slot, duwde haar op het bed en ontmaagde haar, zonder gebruik van een condoom.

De verdachte vindt dat het meisje leugens vertelt. Nadat de verdachte de strafeis aanhoorde, barstte hij in tranen uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten