dinsdag 5 juni 2018

Voetganger dodelijk aangereden op de Ringweg Zuid

Identiteit slachtoffer nog niet bekend - Politie roept nabestaanden op 


Het Korps Politie Suriname meldt dinsdag 5 juni 2018, dat de politie van ressort Centrum in de vroege ochtend van zondag 3 juni via de Centrale Meldkamer de melding kreeg van een aanrijding tussen een auto en een voetganger op de Ringweg Zuid. 

Bij aankomst van de politie werd het slachtoffer roerloos op de grasberm aan de kant van de kreek aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Onderzoek wees uit, dat de automobiliste over de Ringweg-Zuid reed, komende vanuit de Gongrijpstraat, richting Charlesburg. Ter hoogte van een horecazaak moet volgens verklaring van de 20-jarige vrouw de voetganger plotseling de weg zijn opgekomen. Ze kon niet meer remmen met als gevolg een aanrijding.

Op het slachtoffer zijn geen documenten aangetroffen waaruit de personalia hadden kunnen worden achterhaald.

Het slachtoffer is van 'gemengd ras' zijn en een geschatte leeftijd tussen de 30 en 40 jaar. Hij was blootsvoets en ging gekleed in een boxershort en een witte trui.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van ressort Centrum op de telefoonnummers 477777 of 471111.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten