zondag 6 mei 2018

Ulstrel weer volledig operationeel

'Voormalig beheerder Clifford V. heeft zich nog steeds niet verantwoord'


Restaurant, taxicentrale en ketjapproducent Ulstrel is sinds kort weer volledig operationeel, nadat voormalig beheerder Clifford V., na tussenkomst van de Kort Gedingrechter de volledige toegang tot het bedrijf is ontzegd. 

'Hij is verdreven, mag niets meer binnen het bedrijf doen en moet een overzicht geven van de inkomsten en uitgaven van de afgelopen jaren. Hem is per brief gevraagd met een antwoord te komen op alle vragen over wat er mis is gegaan. Er is aangifte gedaan en er zullen strafrechtelijke stappen tegen hem genomen worden', zegt advocate Maureen Nibte vandaag, zondag 6 mei 2018, in de Ware Tijd.

'Clifford V. heeft zich nog steeds niet verantwoord. Het bedrijf moet opnieuw beginnen, want er is enorm verlies geleden', vervolgt Nibte.

De voormalige beheerder zou het bedrijf enkele jaren financieel hebben benadeeld. De aandeelhouders hadden hem gemachtigd, maar zij trokken de volmacht in mei 2017 in wegens slechte wederzijdse communicatie. Nadat zij hun machtiging introkken, hebben de aandeelhouders Ulriek D. en Jane D. op geen enkel vlak inzage gehad in de inkomsten en uitgaven van de onderneming. Zodra zij de beheerder vroegen om verantwoording af te leggen, ontstond er ruzie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten