zondag 6 mei 2018

18-Jarige moeder smeert zwavelzuur en Lysol op lippen van haar baby (1) en peuter (3)

Geen inwendige inname van de desinfec- terende middelen bij de kinderen


Het Korps Politie Suriname bericht vandaag pas, zondag 6 mei 2018, pas dat de 18-jarige S.J. zaterdag 28 april door de politie van het ressort Latour is aangehouden voor mishandeling van haar jonge kinderen. 

De jongedame ging vanwege relatieproblemen over tot het smeren van Lysol en zwavelzuur aan de monden van haar 12 maanden oude baby en 3-jarige peuter. Familieleden die dit op tijd opmerkten, brachten de twee kinderen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling. Zij werden ter observatie opgenomen.

De baby heeft een rode wang aan de mishandeling door de jonge moeder overgehouden. De peuter heeft geen letsels opgelopen. De behandelende arts heeft geconstateerd dat er geen inwendige inname van de desinfecterende middelen heeft plaatsgevonden bij de kinderen.

Na de aangifte is J. opgespoord en aangehouden. De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten voor onder andere zware mishandeling en poging tot doodslag.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan politie Jeugdzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten