woensdag 16 mei 2018

Politie: 'Ouders op de hoogte van wegloopgedrag vermiste 15-jarige dochter'

Meisje loopt weg, omdat haar vader haar vriendje afwijst

Als haar ouders haar steeds blijven tegenhouden, dreigt ze zelfmoord te plegen....


Het Dagblad Suriname bericht vandaag, woensdag 16 mei 2018, dat volgens de politie de ouders van het 15-jarig vermist meisje Raishree Mahadewsing op de hoogte zijn waar het meisje momenteel vertoeft. 

Zo'n drie weken geleden was het meisje van huis weggelopen met haar buurjongen. De ouders hadden het meisje medisch laten onderzoeken en het bleek dat het kind nog maagd was. De politie had toen geen bewijs voor enig strafbaar feit betreffende de buurjongen en kon dan ook geen stappen tegen hem ondernemen.

Het meisje is zelf bij de buren gaan wonen. De politie van Latour heeft in deze zaak vaak bemiddelend opgetreden, maar het meisje loopt steeds weg, omdat haar vader het niet eens is met ‘de relatie’.

Het meisje heeft bij de politie aangegeven, dat wanneer haar ouders haar steeds zullen tegenhouden, zij zelfmoord zal plegen. Toen is met de ouders gesproken, maar de vader van het meisje vindt de jongen geen goede partner voor zijn dochter.

Afgelopen donderdag deden de ouders weer aangifte van vermissing. De politie van Latour heeft de ouders verwezen naar Opa Doeli voor verder onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten