woensdag 16 mei 2018

Buschauffeur aangehouden wegens poging doodslag

Twee buschauffeurs krijgen mot met elkaar voor het AZP

Verdachte rijdt met volle vaart zijn bus achteruit tegen de bus van aangever: 9 Passagiers zijn in bus door klap gevallen


De politie van Munder heeft maandag buschauffeur S.D. in verzekering gesteld wegens poging tot doodslag. Twee buschauffeurs hadden voor het Academisch Ziekenhuis Paramaribo mot met elkaar. De bus die in feite aan de beurt was om te rijden liet de passagiers nog niet instappen. De benadeelde buschauffeur hoorde het geklaag van de passagiers en nodigde hen uit om in zijn bus plaats te nemen, zo schrijft heet Dagblad Suriname woensdag 15 mei 2018.

De verdachte S.D.m die voor de lijnbus van de aangever was geparkeerd, reed na een woordenwisseling keihard achteruit en raakte daardoor de bus van de aangever. Intussen waren er negen passagiers ingestapt die na de harde klap van de botsing omver vielen.

Twee passagiers zijn bij de politie geweest en hebben een verklaring afgelegd. Beide passagiers hadden pijn en werden op de Spoedeisende Hulp behandeld.

In het belang van het onderzoek heeft de politie buschauffeur S.D. in verzekering gesteld. De buschauffeur die de aangifte deed bleef ongedeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten