zaterdag 7 april 2018

Werner Wiels wil zijn kant van verhaal vertellen in centrale commissievergadering Staten Curaçao

'Ik wil duidelijkheid en openheid van zaken geven in de vergadering'


Werner Wiels, voormalig hoofd van het Multidisciplinair Projectteam (MDPT), wil de kans krijgen om tijdens de centrale commissievergadering van de Staten op 13 april zijn kant van het verhaal te vertellen. Dat stelt Wiels in een brief aan de Staten, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, zaterdag 7 april 2018.

'Graag verneem ik van u of ik tijdens de centrale commissievergadering d.d. 13 april 2018 in de gelegenheid zal worden gesteld om deel te nemen aan de beraadslagingen', zo stelt het voormalig MDPT-hoofd in zijn schrijven.

'Dit is voor mij van groot belang aangezien ik, in alle vrijheid en zonder vrees om civielrechtelijk of strafrechtelijk vervolgd te zullen worden voor hetgeen ik tijdens de vergadering zeg of overleg, duidelijkheid en openheid van zaken wil geven in de vergadering van de centrale commissie, opgevraagd door enkele Statenleden in hun brief d.d. 22 januari 2018. Ik verwijs u in dat kader naar artikel 61 van de Staatsregeling.'

Wiels sluit zijn schrijven af door te stellen, dat zijn ‘aanwezigheid in de vergadering van de centrale commissie alleen zin heeft als ik aan de beraadslagingen in de centrale commissievergadering deel kan nemen teneinde openheid van zaken te kunnen geven’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten