zaterdag 7 april 2018

'U kunt uw borst nat maken, want er is veel te doen'

(Bron foto: NII)
Op traditionele wijze is minister Tsang verwelkomd door zijn ambtenaren op HI&T


Stephen Tsang (oud-NDP-Assembleelid), de nieuwe minister van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T), heeft het roer overgenomen op het ministerie. Op zeer traditionele wijze werd de nieuwe bewindsman woensdag verwelkomd. Minister Mike Noersalim, ad-interim minister van HI&T, droeg na het tekenen van het protocol van overdracht het roer over aan de nieuwe minister, zo schrijft het Nationaal Informatie Instituut (NII) vrijdag 6 april 2018.

Directrice Reina Raveles las het proces-verbaal van overname voor, alsook de verklaring van ambtsaanvaarding. Zij overhandigde de goedgekeurde begroting van het ministerie aan de nieuwe minister in bijzijn van de overige directieleden, beleidsmedewerkers alsook de vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva.

Na het officiële deel ging de delegatie naar de trappenhal waar het personeel en de overige gasten werden toegesproken door zowel de minister als de directrice. Minister Tsang bedankte voor de warme welkom en sprak de hoop uit dat hij mag rekenen op de volle ondersteuning van zowel de directie als de rest van het personeel. 'U kunt uw borst nat maken, want er is veel te doen', aldus Tsang.

Raveles gaf de minister mee, dat hij ervan verzekerd mag zijn dat hij voor meer dan 100% op de medewerking en ondersteuning van het totale personeel mag rekenen. Zij sprak de hoop uit dat de bewindsman tot 2020 mag aanzitten. 'We hebben veel te doen, er is een honger in het land naar ondernemerschap, er is een roep in het land naar stabiele prijzen, aspiraties naar industrieën, investering en ook de handel. We gaan naar een nieuw niveau, a next nevel.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten