woensdag 4 april 2018

Twee Venezolaanse voetbaltalenten door hun club Zulia FC ontslagen na mishandeling kat

Met Venezuela haalden David Barreto en Eduin Quero in 2017 nog finale WK U20


De carrière van David Barreto en Eduin Quero heeft een onverwachte vrije val gemaakt. Het duo werd door Zulia FC ontslagen, nadat bedenkelijke beelden van kattenmishandeling waren opgedoken. 

Een jaar geleden vertoefden David Barreto en Eduin Quero nog in de zevende hemel toen ze met Venezuela de finale van het WK U20 haalden. Maar, nu zijn de twee niet alleen uit de zevende hemel gevallen, maar is ook nog eens de grond vanonder hun voeten weggetrokken.


Barreto en Quero hadden een filmpje gemaakt waarbij te zien is hoe de eerste een kat bij zijn kop en staart greep en vervolgens hard op de grond gooide. De kat leek in hevige pijn te verkeren. Op het internet circuleren verschillende foto's van het filmpje en die zijn ook bij Zulia FC beland.


Barreto en Quero mochten meteen vertrekken. 'Ze hebben gezondigd tegen het interne reglement en gingen in tegen de waarden van deze club.' 'Voetbal is mijn leven', jammert Quero. "'We hebben allemaal het recht om fouten te maken en op een tweede kans.'



(Suriname Mirror/Sporza.be/Cronica/Metro Jornal/Twitter/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten