woensdag 4 april 2018

Minister Ferdinand Welzijn neemt afscheid van zijn vele ambtenaren

'Hou er rekening mee, dat er elke dag iets onverwachts kan veranderen'


Minister Ferdinand Welzijn heeft gisteren afscheid genomen van het personeel van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T). Hierbij waren ook directie en staf van Justitie en Politie aanwezig.  Dit meldt Starnieuws vandaag, woensdag 4 april 2018.

'In het leven staat niets vast, iedere dag staan wij voor nieuwe uitdagingen en hou er rekening mee, dat er elke dag iets onverwachts kan veranderen', aldus de scheidende minister bij zijn afscheidstoespraak.

Welzijn is zich ervan bewust, dat hij de afgelopen maanden het personeel op het ministerie van HI&T niet die aandacht heeft kunnen geven zoals hij zich bij aanvang van het ministerschap had voorgenomen. Hij heeft ruim tien maanden ook leiding moeten geven aan het ministerie van Justitie en Politie, welke ook zijn eigenaardigheden had.

De scheidende minister mocht van het personeel, dat speciaal voor deze gelegenheid met een grote opkomst in de trappenhal bijeengekomen was, enkele cadeautjes in ontvangst nemen. Hoewel er een hapje en drankje voor de aanwezigen was klaargezet, heerste er, aldus Starnieuws, een bedrukte sfeer.

Welzijn gaf de aanwezigen de boodschap mee om geloof te hebben in zichzelf en dan komt het zeker goed. Hij sprak veel lof uit over de medewerk(st)ers die hem zowel bij Justitie en Politie als HI&T volledig hebben ondersteund.Welzijn sprak de hoop uit, dat het personeel de nieuwe ministers ook dezelfde ondersteuning zal geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten