maandag 30 april 2018

NPS-delegatie praat met bewoners te Pontbuiten

Bewoners klagen over hoge prijzen in winkel, lage lonen, verwaarloosde infrastructuur,  criminaliteit


Een delegatie van de Nationale Partij Suriname (NPS), onder leiding van voorzitter Gregory Rusland, heeft zaterdag 28 april 2018 gesproken met bewoners van Pontbuiten. Met de informatie die verzameld wordt door gesprekken met de buurtbewoners, is de partij bezig zich voor te bereiden op eventuele regeerverantwoordelijkheid vanaf 2020. Dit meldt Starnieuws.

De mensen gaven aan, dat er verandering moet komen, zegt Rusland. Duidelijk kwam naar voren dat de mensen het moeilijk hebben en klagen over onder andere de hoge prijzen in de winkel, de lage lonen, de verwaarloosde infrastructuur, de criminaliteit.

Naar voren kwam steeds, dat de mensen het beter hadden met de NPS in de leiding van het land en dat de situatie toen stabiel was vanwege het verantwoord beleid dat gevoerd werd. Een gezin vertelde de NPS-delegatie, dat het de dag tevoren salaris had ontvangen en na één bezoek aan de markt het geld al op was. 'A san dis no kan go so doro', werd gezegd.

Het bezoek was een aanzet voor een programma van de NPS-afdeling Paramaribo dat voor de komende jaren zal worden uitgevoerd ter voorbereiding op de verantwoordelijkheden die de partij wachten, bij voldoende ondersteuning van de kiezers in 2020. De partij gaat voor een ruim mandaat bij die verkiezingen, aldus Rusland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten