maandag 30 april 2018

36-Jarige voetganger doodgereden op een verlaten gedeelte van de weg naar Brownsweg

Carlo Cayenni vermoedelijk door meerdere - doorgereden - auto’s overreden


De 36-jarige voetganger Carlo Cayenni is gisterochtend vroeg op een verlaten gedeelte van de weg naar Brownsweg aangereden en vermoedelijk door andere auto’s overreden. De politie van het ressort Brownsweg kreeg iets over zes uur de melding van een voorbijganger, dat een man dodelijk was aangereden, aldus het Korps Politie Suriname vandaag, maandag 30 april 2018.

Daar aangekomen werd het slachtoffer verminkt op het wegdek aangetroffen.

Het vermoeden bestaat dat de voetganger in de vroege ochtend door de slechte verlichting op dat gedeelte van de weg is aangereden door een voertuig. De bestuurder is doorgereden en liet Carlo in hulpeloze toestand achter. Het slachtoffer moet daarna enkele keren door andere auto’s zijn overreden.

De voetganger was met bloot bovenlijf en gekleed in een donkerkleurige lange broek en is door de familie geïdentificeerd.

Carlo had geen vaste- woon en of verblijfplaats en had de gewoonte om te lopen van Brownsweg naar Paramaribo en omgekeerd.

De automobilist is nog niet achterhaald. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten