maandag 30 april 2018

Mexicaanse actrice en zangeres Dulce María in mooie bloemen bikini op Instagram

Dulce María is bekend geworden van haar rol in de telenovela Rebelde




Dulce María, bekend van haar rol 'Roberta' in de telenovela Rebelde, greep de aandacht van verschillende entertainmentmedia na het plaatsen van een bikina-foto op haar officiële Instagram-pagina.

Dulce María wenste haar duizenden volgelingen een 'goede dag' en die toonden hun geluk met verschillende complimenten die bij de recente publicatie van de actrice waren geplaatst. Op de foto is ze te zien in sexy bloemen badkleding die hartstocht opwekt...

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria) on




Binnen enkele uren bereikte de momentopname van Dulce María 235.000 'likes' en honderd reacties die de kenmerken van de populaire 'Roberta' benadrukken.

Dulce María Espinosa Saviñón (Mexico-Stad, 6 december 1985), beter bekend als Dulce María, begon als kind al met acteren in reclames. In 1993, op 8-jarige leeftijd, speelde ze in Plaza Sesamo, de Mexicaanse variant van Sesamstraat. Ze werd bekend van haar rol in de telenovela Rebelde, waaruit de band RBD voortkwam. Toen de band in maart 2009 uit elkaar ging startte Dulce María een solocarrière.

In oktober datzelfde jaar kreeg ze een platencontract bij Universial Music. Het eerste deel van haar debuutalbum Extranjera kwam uit in november 2010 en het tweede deel in februari 2011.


A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria) on


A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria) on




(Suriname Mirror/Peru.com/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten