maandag 23 april 2018

Adviseur bij relatieproblemen op SRS Gordon Mac Donald nu zelf mikpunt van 'disussie'

(Bron foto: Facebook/Mac Donald)
Mac Donald niet blij met video op social media waarin hij zich bevredigd

'Ik ben man en ik ga geen schuld van me afschuiven, ik trek zelf het boetekleed aan'

 
'Het is lastig. Deze film is in vertrouwen gemaakt en was absoluut niet voor derden bedoeld', zegt Gordon Mac Donald vandaag, maandag 23 april 2018, in de Ware Tijd, daarmee zijn ongenoegen uitend over de korte opname die op social media de ronde doet waarin hij zich bevredigd. 

'Desalniettemin ben ik fout geweest. Ik verontschuldig me aan de gemeenschap en doe een beroep op anderen om dit niet te doen', zegt Mac Donald.

Hij voegt daaraan toe dat het filmpje niet een is van nu. 'Wie goed kijkt zal zien dat mijn haar nu een stuk grijzer is dan toen. Daarop heeft niemand gelet.' Volgens hem is de video een van bijna acht tot negen jaar terug.

Mac Donald heeft wel een vermoeden wie het filmpje verspreid heeft, maar daarop wil hij niet ingaan. 'Ik ben man en ik ga geen schuld van me afschuiven. Ik trek zelf het boetekleed aan.'


Mac Donald, die vaak heeft deelgenomen aan het Evergreen Songfestival en een bekende radiopersonage is die advies geeft bij relatieproblemen in het bekende radioprogramma 'Time For Lovers' op SRS geeft toe dat hij heel veel verwijten naar zijn hoofd geslingerd krijgt.

'Maar, ik was niet bezig met iets dat volgens de wet niet mag. Het was geen kind of dier met wie ik bezig was. Het was een volwassen vrouw van bijna zestig toen.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten