woensdag 28 maart 2018

Voormalig Fith Harmony-superster Lauren Jauregui poseert voor Playboy

Jauregui viert het begin van haar solocarrière met een sexy fotoshoot voor Playboy



Lauren Jauregui - geboren op 27 juni 1996 in Miami, Florida, dochter van Michael Jauregui en Clara Morgado, beiden afkomstig uit Cuba - viert het begin van haar solocarrière met een sexy fotoshoot voor Playboy.

De Fith Harmony-superster poseerde voor een iconische publicatie een week nadat de meisjes aankondigden, dat ze voor onbepaalde tijd uit elkaar gaan om individuele projecten na te streven. Uitgebracht 26 maart 2018, is ze te zien in een serie foto's.

A post shared by laurenjauregui (@laurenjauregui) on


Foto's geschoten door Ali Mitton, levert de 21-jarige gepassioneerde blikken in een romantische tuin. In het begeleidende interview laat Lauren wat hints horen over wat men van haar solomuziek mag verwachten.


Hoewel ze doelbewust vaag bleef over een release-schema, legde de rijzende zangeres uit dat haar ideale geluid anders zal zijn dan de ongerepte pop van 5H. Onder verwijzing naar electronica, pop, rock, alt-rock en latin muziek als inspiratie, het einddoel is om haar eigen geluid tot leven te brengen. Vergelijkbaar met het voormalige groepslid, Camila Cabello, dat waarschijnlijk een eerbetoon brengt aan haar Cubaanse afkomst.

Een ding is duidelijk, de openhartige zangeres is van plan haar muziek te gebruiken om gesprekken te starten en verandering in de wereld aan te moedigen.

A post shared by laurenjauregui (@laurenjauregui) on


A post shared by laurenjauregui (@laurenjauregui) on


'Het is zo gek hoe weinig mensen weten wat ze kunnen doen, over hun rechten, wat ze in hun lichaam stoppen en alles wat er wereldwijd gaande is', mijmert Lauren. 'Ik geloof dat kunst de kern is van waaruit revoluties beginnen.'

Lauren heeft plannen aangekondigd om Halsey te vergezellen tijdens het Latijns-Amerikaanse deel van haar Hopeless Fountain Kingdom Tour in juni. Ze vindt ook liefde met haar Steve Aoki club-samenwerking, 'All Night.'

Met een beetje geluk krijgen we binnenkort een nieuwe smaak van nieuwe muziek. Lees haar volledige interview hier.


(Suriname Mirror/idolator.com/perezhilton.com/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten