woensdag 28 maart 2018

SLM krijgt concurrentie op route Georgetown-Miami van American Airlines

American Airlines start 2 april verkoop tickets naar Guyana, eerste vlucht op 20 december


De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) krijgt concurrentie op de route Georgetown-Miami. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij American Airlines lonkt naar de Guyanese markt en is van plan om tegen december  haar eerste vlucht te maken. De SLM  vliegt drie keer per week op Georgetown waar het ook de route naar Miami onderhoudt. Dit bericht vandaag, woensdag 28 maart 2018, onder andere Starnieuws.

American Airlines zal naar verluidt dezelfde route vliegen, Miami en Georgetown visa versa. Er zal ook naar andere Amerikaanse bestemmingen worden gekeken, zodra de luchtvaartmaatschappij haar voet op Guyanese bodem heeft gezet.

Zeker is dat American Airlines via Miami verbindingen vanuit al zijn grote bestemmingen zal bieden aan Guyana.

De luchtvaartmaatschappij biedt momenteel gemiddeld bijna 6.700 vluchten per dag naar bijna 350 bestemmingen in meer dan 50 landen. Volgens een verklaring van de luchtvaartmaatschappij, zal zij op 2 april beginnen met de verkoop van tickets naar Guyana. De eerste vluchten beginnen op 20 december.

Het bedrijf heeft gisteren, aangekondigd dat het, als onderdeel van de uitbreiding naar verschillende markten in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, van plan is om later dit jaar te beginnen met een regelmatige dienstregeling naar Guyana.

American Airlines heeft hubs in Charlotte, Chicago, Dallas/Fort Worth, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, Phoenix en Washington DC.

De laatste grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die de Guyana-markt bediende, was Delta Airlines. De komst van American Airlines zal naar verwachting ook samenvallen met de opening van de nieuwe Cheddi Jagan Airport in Timehri. Die opening zal naar verwachting later dit jaar plaatsvinden.

The Jamaica Observer:

http://m.jamaicaobserver.com/latestnews/Guyana_welcomes_American_Airlines_flights_from_US

Geen opmerkingen:

Een reactie posten