dinsdag 13 februari 2018

Voorzitter Concacaf 15 februari voor eendaagsbezoek in Suriname

(Bron foto: Twitter)
Victor Montagliani bezoekt paar stadions en inheems dorp Matta


Victor Montagliani, voorzitter van de Concacaf (Confederation of North, Central American and Caribbean Association Football), brengt donderdag een bliksembezoek van een dag aan Suriname. Hij arriveert woensdagavond rond half twaalf op de Johan Adolf Pengelluchthaven en vertrekt na een volle donderdag vrijdagochtend weer, meldt de Ware Tijd dinsdag 13 februari 2018.

Montagliani wordt donderdag ontvangen door minister Joan Dogojo van Sport- en Jeugdzaken en president Desi Bouterse, waarna hij het Emile de la Fuente Sportcomplex, het Franklin Essed Stadion en het André Kamperveen Stadion bezoekt.

Na een presentatie voor het SVB-bestuur en een persconferentie vertrekt hij naar Matta. Hij zal ongeveer een uur verblijven in het inheemse dorp. Zijn bezoek wordt afgesloten met een receptie in de avonduren.

SVB-voorzitter John Krishnadath zegt dat bewust is gekozen voor een bezoek aan Matta. 'Wij willen hem laten zien dat het heel anders is dan op een eiland, waar alles binnen handbereik is', aldus Krishnadath. Hij geeft aan, dat zijn organisatie van de gelegenheid gebruik zal maken om een aantal punten met Montagliani te bespreken. 'Eén daarvan is ongetwijfeld het opzetten of de start van een profleague.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten