dinsdag 13 februari 2018

Twee mannen (42,33) tot 19 en 18 jaar cel veroordeeld voor moord op Giavannea Singotani (33)

Tot 19 jaar veroordeelde 42-jarige is echtgenote van slachtoffer


J.S (42) en B.T. (33) zijn gisteren respectievelijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van 19 en 18 jaar voor de moord op Giavannea Singotani (33) in juli 2016. Singotani was echtgenote van S. Het Openbaar Ministerie had 20 jaar geëist. Dit meldt Starnieuws vandaag, dinsdag 13 februari 2018.

S. deed in juli 2016 aangifte bij de politie van Lelydorp en verklaarde, dat criminelen, die zijn woning aan de Curaçaoweg waren binnengedrongen, zijn echtgenote hadden vermoord. Zij sliep niet in dezelfde kamer als S.

De agenten die het onderzoek deden merkten op basis van stille getuigen in de woning op, dat het verhaal niet klopte en zag S. als verdachte. Hij bekende, dat hij samen met T. een plan had opgezet om de vrouw zodanig te mishandelen dat zij niet meer uit huis zou kunnen gaan. Het paar had relatieproblemen. Beiden hebben het slachtoffer zwaar mishandeld.

T. verklaarde tegenover de rechter, dat hij op gegeven moment de plek verliet. De volgende dag vernam hij, dat de vrouw was gestorven. De verdachten betuigden spijt. De rechter stelde dat het slachtoffer met voorbedachte rade van het leven is beroofd. Haar mond en neus waren dichtgebonden, waardoor zij uiteindelijk geen adem kon halen en door verstikking het leven liet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten