dinsdag 13 februari 2018

10 Doden bij frontale botsing twee auto's in Argentinië

Geen overlevenden bij ongeluk op Route 105 in het zuiden van de provincie Misiones



Een frontale botsing tussen twee voertuigen op Route 105, in het zuiden van de provincie Misiones in Argentinië, kostte zondagmiddag 11 februari 2018 de in totaal 10 inzittenden het leven.

De botsing vond plaats in de buurt van het tolstation van Fachinal, ongeveer 30 kilometer van Posadas. In die plaats kwamen in botsing een Renault Duster, die reed van Posadas naar Route 14 en een Peugeot 307, geregistreerd in de provincie La Pampa.

Woordvoerders van de politie zeiden, dat in de Peugeot 307 vijf mensen zaten, evenals in de Duster.


Tegen de avond kon de politie via verwanten vaststellen dat in de Peugeot zaten Omar Altamirano, Mirian Mariela Starkievich (35), Karia Dos Santos (12), Priscilla Dos Santos (7) en Dilan Dos Santos (2), allemaal met domicilie in General Pico, La Pampa.

Van de Duster is ondertussen bekend, dat deze uit Posadas kwam en op aan stond van van David Arroyo Arancibia, die in de zendingsstad Eldorado zou verblijven, hoewel het onbekend is wie er in de wagen zaten reisde ten tijde van de tragedie.


Nadat de brandweermannen de vlammen van de voertuigen hadden geblust, werden de lichamen uit de voertuigen gehaald en naar het justitiële lijkenhuis van Posadas gebracht, waar ze monsters nemen voor de DNA-test die uiteindelijk de identiteit moet bevestigen van de tien doden.

(Bron: Google Earth/Suriname Mirror)
(Suriname Mirror/Diario Norte/Perfil/Twitter/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten