dinsdag 23 januari 2018

NDP-voorzitter Bouterse haalt fors uit naar partijleden die uit zijn op slechts eigen belang

'Er zijn NDP'ers die alleen hoofdbeleidsadviseur of adviseur willen worden'


Voorzitter Desi Bouterse van de Nationale Democratische Partij (NDP) heeft vrijdag tijdens een vergadering in partijcentrum Ocer fors uitgehaald naar partijgenoten die uit zijn op eigen belang. Zo ergert hij zich aan hen die slechts azen op hoge beleidsposten. Dit schrijft de Ware Tijd vandaag, dinsdag 23 januari 2018.

'Er zijn mensen in de partij die hard werken, maar er zijn ook NDP'ers die alleen hoofdbeleidsadviseur of adviseur willen worden of 300 hectare grond willen hebben om die te gaan verkopen. Als ze die niet krijgen, lijkt het niet goed met hen te gaan. Ik waarschuw jullie, want dat is niet de bedoeling. Laten we kijken wat we voor onze mensen kunnen doen', zei Bouterse.

Het is niet de eerste keer dat de voorzitter van de NDP kritiek levert op partijgenoten. Tijdens een vergadering in april 2017 had hij gezegd dat NDP'ers niet sociaal genoeg zijn, terwijl ze op hoge posten zitten.

'Wanneer was het de laatste keer dat je een stukje brood hebt gekocht voor iemand die het moeilijk heeft. U bent er om te dienen, niet om te verdienen', zei Bouterse.

Hij prees vrijdag burgers die initiatieven nemen, welke bijdragen aan de ontwikkeling van het land. Het gaat onder meer om het vliegtuigproject van Apetina. De mensen hebben hun eigen vliegtuig gekocht, omdat het heel belangrijk is voor hen, gezien het feit dat ze diep in het zuidoosten van het land wonen. Ook hebben ze een zaagmachine aangeschaft waarmee hout kan worden geproduceerd voor onder andere het bouwen van woningen en gebouwen voor educatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten