woensdag 13 december 2017

Sprout Money staat niet in het register van Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten

Onduidelijk of Centrale Bank in actie komt


'Alle entiteiten die een vergunning hebben, worden vermeld in het register van de Centrale Bank. Het register staat op de website van de Centrale Bank. De door u genoemde entiteit staat niet in het register.' Zo luidt het antwoord van de afdeling Corporate Relations van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) op vragen van het Antilliaans Dagblad of Sprout Money een vergunning of op andere manier toestemming heeft van de CBCS, zo schrijft het dagblad vandaag, woensdag 13 december 2017.

'Zodra de Centrale Bank kennis neemt van entiteiten die zonder vergunning in of vanuit Curaçao en Sint Maarten vergunningsplichtige activiteiten ontplooien, dan neemt de Centrale Bank de nodige acties.'

Waarop met ‘nodige acties’ wordt gedoeld wordt niet nader gespecificeerd en is daarom onduidelijk. Door of namens Sprout Money bv werden onlangs advertenties geplaatst onder de wervende kop ‘Slim navigeren naar meer rendement’. Er wordt een rendement van 6,5 procent per jaar beloofd met een looptijd van vijf jaar. 'Slim beleggen is goed geïnformeerd beleggen.' De inleg is vanaf 25.000 dollar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten