vrijdag 29 december 2017

31 Gewonden bij aanslag op overvolle nachtclub in Caucasia, Colombia

Burgemeester vermoedt dat leden beruchte Clan del Golfo handgranaat hebben gegooid

(Bron foto: Twitter)

De burgemeester van een kleine stad in het noorden van Colombia zegt, dat 31 mensen vandaag, vrijdag 29 november 2017, gewond zijn geraakt, toen een explosief in een overvolle nachtclub werd gegooid.

Caucasia burgemeester Oscar Anibal Suarez zegt, dat drie vrouwen zwaar gewond zijn geraakt bij de aanslag vanmorgen op de nachtclub Bora Bora. Suarez zegt, dat de rest van de slachtoffers slechts lichte verwondingen heeft opgelopen.

Ongeveer 70 mensen waren in de club toen een handgranaat vanaf een motorfiets werd gegooid en een stormloop onder paniekerige aanwezigen tot gevolg had.





De burgemeester zegt, dat de politie een man en een vrouw heeft gearresteerd als verdachten van de aanval. Hun namen zijn niet vrijgegeven.

Hij zegt verder, dat de aanval lijkt voort te komen uit een gevecht tussen lokale drugsbendes om de stad ten noorden van Medellin te controleren. In gesprek met LA FM zei hij, dat de Clan del Golfo dverantwoordelijk is voor de terroristische aanslag, kennelijk gepleegd als vergelding voor het niet betalen van afpersingsgelden door Bora Bora.



(Suriname Mirror/AP/Fox News/LaFM/Twitter/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten