maandag 9 oktober 2017

Korpsleiding KPS brengt werkbezoek aan Gendarmerie in Frans-Guyana

Werkbezoek bedoeld om vriendschapsbanden tussen korpsen en medewerk(st)ers te versterken

(Bron foto: KPS)

Commissaris Antonio Chin, waarnemend korpschef van het Korps Politie Suriname (KPS), heeft op 5 en 6 oktober een werkbezoek gebracht aan de Gendarmerie in Frans-Guyana. Hij heeft kennis gemaakt met de commandeur van de Gendarmerie, generaal Patrick Valentini. Hij nodigde de commissaris daarbij uit om samen met hem de troepen de inspecteren, zo bericht het korps vandaag, maandag 9 oktober 2017. 

Tijdens het werkbezoek is overleg geweest met de generaal en zijn staf. Daarbij is onder meer wederzijds informatie uitgewisseld over de structuur van het KPS en de Gendarmerie.

Dit werkbezoek van het KPS, dat eind 2016 door de voormalige korpschef is geïnitieerd, is bedoeld om de vriendschapsbanden tussen beide korpsen en hun medewerk(st)ers te versterken. Medewerk(st)ers van beide korpsen hebben presentaties verzorgd.

Daarnaast heeft een speciale eenheid van de Gendarmerie diverse demonstraties verzorgd, waarbij de nadruk werd gelegd op onder meer de paraatheid.

Generaal Valentini is ingenomen met het werkbezoek van de waarnemend korpschef en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking, aldus het korps.

De delegatie van het KPS bestond verder uit regiocommandant Oost commissaris Darnie Stolk, het hoofd Speciale Diensten, hoofdinspecteur Alimoedien Nasrullah, gewestelijk politiecommandant regio Oost hoofd inspecteur Iwan Accord, het waarnemend hoofd Internationale Betrekkingen, inspecteur Bryan Isaacs, het waarnemend hoofd korpsstaf, inspecteur Rishi Akkal, het waarnemend hoofd Public Relations, inspecteur Cherida Dragman, beveiliging van de korpschef agent Steven Pas en productiemedewerker Public Relations Gerley Baarn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten