maandag 9 oktober 2017

Asfaltering weggedeelte kruising Meursweg/Afobakaweg tot de Suralco Aluminia Road start

Zwaar verkeer verboden tijdens uitvoering Dalian 4 project te Paranam


CGN Nuclear Technology Development Co. Ltd. (voorheen Dalian International Cooperation (Group) Holdings Ltd.) start woensdag met de asfaltering van het weggedeelte kruising Meursweg/Afobakaweg tot de Suralco Aluminia Road (Suralco smelterij). Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het 'Suriname National Infrasttructure Projects' (Dalian IV-project).

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT en C) start met de rehabilitatie van dit gedeelte, omdat het in zeer slechte staat verkeert.
De werkzaamheden van dit gedeelte zullen vier maanden duren en vinden plaats in de avonduren tot in de vroege ochtend. Alleen personenauto’s worden ‘s avonds toegestaan om gebruik te maken van de Suralco Haulpak road en de bypass road op de linkerberm van de Afobakaweg.

Personenvoertuigen, vrachtwagens en ander zwaarbeladen trucks mogen overdag normaal rijden over de Afobakaweg, maar het is verboden voor het zwaar verkeer om ‘s avonds tijdens de werkzaamheden gebruik te maken van de voorgenoemde alternatieve route.

De ceremoniële handelingen bij het startsein van het project woensdag zullen worden verricht door president Desi Bouterse en minister Jerry Miranda van OWT en C, te Paranam (hoek Afobakaweg / Weg naar Kaaimangrasi ). De werkzaamheden van het Dalian 4 project zullen voor een groot deel in Para geschieden. Hiermee wordt duurzaam geïnvesteerd in de ontwikkeling van de infrastructuur in het district. (Bron foto: Ronald Hanenberg)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten