dinsdag 7 juli 2020

Melvin Bouva (NDP) aangesteld als beleidsadviseur 1e klasse ministerie van Buitenlandse Zaken

Valreep-benoeming levert Bouva maandelijks zo'n Srd 8.000 op... 🤔🤣

Bouva zegt niets ontvangen te hebben om te tekenen


Minister van Binnenlandse Zaken Mike Noersalim blijkt NDP’er Melvin Bouva vorige week te hebben aangesteld als beleidsadviseur 1e klasse op het ministerie van Buitenlandse Zaken. Bouva krijgt hiervoor een bezoldiging van ruim Srd 8.000 per maand. Dit meldt Waterkant.net vandaag, dinsdag 7 juli 2020.

Dat blijkt uit onderstaande brief van 26 juni 2020, die momenteel rond gaat via social media en getekend is door minister Noersalim.

De functie van Bouva komt op voordracht van de minister van Buitenlandse Zaken Yldiz Pollack-Beighle. Wat Bouva gaat doen voor dat bedrag en waarom hij op het laatste moment aangesteld wordt voor deze functie, is nog niet duidelijk.

Bouva zegt in de Ware Tijd op de hoogte te zijn, dat een stuk op social media circuleert, maar hij weet niet of het een 'officieel stuk' is. Zelf heeft hij niets ontvangen om te tekenen. Hij zegt te zullen natrekken wat er aan de hand is.

Hij is daarnaast herkozen als lid van De Nationale Assemblee. Critici hebben eerder het feit gehekeld, dat levdit soort benoemingen op de valreep gebeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten