vrijdag 3 juli 2020

Dominicaanse Natti Natasha verblindt fans met sexy foto op Instagram

Bekritiseerde video-clip "Qué mal te fue" ruim 25 miljoen keer bekeken op YouTube



Reggaeton-zangeres Natti Natasha boeide haar meer dan 25 miljoen Instagram-volgers opnieuw met een foto waarop ze poseert in een sexy witte bikini. In de snapshot zien we de vertolkster van 'The best version of me' op de grond zitten en naar de camera staren, met een glimlach. De foto had donderdag 2 juli 2020 (21.30 uur) meer dan 950.000 'likes'.






Natalia Alexandra Gutiérrez Batista (Santiago de los Caballeros, 10 december 1986), beter bekend als Natti Natasha, is een zangeres van Dominicaanse afkomst. Haar debuutalbum, All About Me, werd uitgebracht op 28 maart 2012 door Orfanato Music Group.

Haar bekendste nummers zijn "Criminal" met Ozuna, "Amantes de una noche" met Bad Bunny, "No me acuerdo" met Thalía en "Sin pijama" met Becky G.

Fans prezen de 33-jarige artieste al snel om haar benijdenswaardige figuur.


De Dominicaanse zangeres en songwriter is de afgelopen dagen tevreden met het succes van haar lied "Qué mal te fue", waarvan de homevideo-clip meer dan 25 miljoen keer is bekeken op YouTube.


Hoewel velen haar werk bekritiseerden en het als 'vulgair' bestempelden, is de waarheid dat 'Hoe verkeerd het was' snel een van de topposities in de hitlijsten van Latijns-Amerika is geworden en dat is tot op heden gebleven.


(Suriname Mirror/Peru21/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten