donderdag 2 juli 2020

CNN-correspondente in Sao Paulo, Brazilië, overvallen met mes terwijl ze live verslag doet

Onder bedreiging van een mes moet Bruna Macedo twee gsm’s afgeven



Akelig moment voor CNN-correspondente Bruna Macedo. Terwijl ze live verslag aan het uitbrengen is over de zware regenval in Sao Paulo wordt ze overvallen door een dakloze man. 

Onder bedreiging van een mes moest de vrouw uiteindelijk haar twee gsm’s afgeven.

Dit vond plaats afgelopen zaterdag 47 juni 5020 in de grootste stad van Brazilië. Macedo gaf uitleg bij het stijgende waterpeil van de Tietê toen achter haar op de brug een man te zien was.

Wat later stond de zonderling plots naast haar. Macedo begroette hem eerst, maar kreeg vervolgens een mes onder de neus geduwd. Op beeld is nog net te zien dat hij het op haar gsm gemunt heeft. Als de camera wegdraait, geeft ze in doodsangst haar twee telefoons af.


Macedo stond tijdens de diefstal in contact met nieuwsanker Rafael Colombo. 'Op het moment zelf wisten we niet goed wat er aan de hand was', vertelt hij. 'Voor de zekerheid schakelden we over op een ander beeld. De dader bleek achteraf een dakloze te zijn. Hij wist maar al te goed dat ze twee gsm’s had, een voor haar werk en een voor privédoeleinden. Mijn collega is natuurlijk enorm geschrokken, maar gelukkig kwam ze er zonder kleerscheuren vanaf.'

 Macedo zal nu een aanklacht indienen tegen de vooralsnog spoorloze dief.





Een bericht gedeeld door Bruna Macedo (@_macedobruna) op


(Suriname Mirror/CNN/Het Laatste Nieuws/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten