zaterdag 6 juni 2020

Verdachte in roofmoordzaak ondernemer Mahinderkoemar Nanhoe aangehouden

Het zou gaan om een drugsverslaafde arbeider van Nanhoe


Volgens Waterkant.net vandaag, zaterdag 6 juni 2020, is in de roofmoordzaak waarbij de 56-jarige ondernemer Mahinderkoemar Nanhoe  om het leven werd gebracht aan de Javaweg, een verdachte aangehouden. Het zou gaan om een drugsverslaafde arbeider van de heer Nanhoe, zo melden bronnen.

Het slachtoffer werd vrijdag 29 mei zwaargewond door een familielid aangetroffen in een bergruimte op zijn woonadres. Hij had een ernstige verwonding aan het hoofd. Toen een ambulance ter plaatse verscheen bleek de Nanhoe reeds overleden te zijn.

Tijdens het onderzoek ter plekke was de verdachte arbeider nergens te bespeuren. Diezelfde arbeider zou een som geld en het voertuig van het slachtoffer hebben meegenomen na de moord, waarna het voertuig te Jarikaba onbeheerd werd aangetroffen.

De politie kreeg na verschillende gesprekken een tip waar de man zich zou schuilhouden. Hij werd kort daarna door de recherche van Kapitale Delicten aangehouden en is inmiddels in verzekering gesteld. Het is niet duidelijk of hij inmiddels een volmondige bekentenis heeft afgelegd bij de politie.

De heer Nanhoe is gisteren gecremeerd te Weg naar Zee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten