dinsdag 16 juni 2020

Bond bij SLM opgeschrikt door gerucht dat directie 'in het diepste geheim' wordt uitgebreid...

'Het feit dat men dit in alle stilte wenst te doen draagt bij aan bezorgdheid'


Hoewel het niet officieel is bevestigd, heeft de bond bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) zich uitgesproken over een mogelijke op handen zijnde aanstelling van een nieuwe onderdirecteur Operationele Diensten. 'Het feit dat men dit in alle stilte wenst te doen draagt alleen maar bij aan de bezorgdheid', schrijft voorzitter Robby Maaijen gisteren aan de directie, aldus vandaag, dinsdag 16 juni 2020, de Ware Tijd. 

Het bestuur en de leden van de Bond van Personeel bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (BPSLM) zijn 'zeer recent opgeschrikt door het gerucht dat de directie wordt uitgebreid' en spreken hun bezorgdheid uit. De bedrijfsleiding wordt erop gewezen, dat door de 'grote problemen' waarin de SLM verkeert er bezuinigingsmaatregelen zijn doorgevoerd, waarbij het personeel een deel van zijn inkomsten moest opgeven.

'U begrijpt dat wij daarom niet zullen toestaan dat er in het diepste geheim een toevoeging wordt gepleegd in het directieteam, terwijl het personeel de offers voor het gezond maken van het bedrijf moet opbrengen.' 

De bond maakt duidelijk 'niet langer lijdzaam te zullen toekijken hoe er steeds weer personen worden benoemd op leidinggevende posities binnen het bedrijf zonder dat die aan de vereisten voldoen'.

Op de directie wordt daarom een dringend beroep gedaan om haar invloed aan te wenden om te voorkomen dat de BPSLM in een positie wordt gemanoeuvreerd waar zij in actie zal moeten komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten