vrijdag 3 april 2020

Man (59) schiet zichzelf dood met jachtgeweer aan de De Randamiestraat in Wanica.

Na meerdere keren ruzie met echtgenote pleegt man zelfmoord


De 59-jarige R.R. heeft woensdag een einde aan zijn leven gemaakt door met een jachtgeweer zichzelf dood te schieten. Dit drama voltrok zich aan de De Randamiestraat in Wanica. Een buurtbewoner zegt vrijdag 3 april 2020 in het Dagblad Suriname, dat er vaak ruzie was tussen het slachtoffer en zijn vrouw. 

Op die bewuste avond was er weer ruzie, waarop de vrouw besloot om de relatie definitief te beëindigen. Het echtpaar had meerdere keren, na ruzie gemaakt te hebben, weer vrede met elkaar gesloten. Na de laatste uitspraak van de vrouw zou R. haar hebben gezegd, dat zij hem nooit meer zou zien. Hij liep naar zijn slaapkamer en kort daarna ging een schot af.

De vrouw was op dat moment alleen met R. thuis. Zij hebben twee kinderen van 10 en 4 jaar oud. De kinderen zijn in verband met de vrije dagen bij hun grootmoeder.

De politie trof het lichaam van de man in zijn slaapkamer aan. Hij moet de loop van het wapen in zijn mond hebben gezet en de trekker hebben overgehaald. Het jachtgeweer werd bij de man aangetroffen.

Het jachtgeweer was wel gedekt middels een machtiging. De politie heeft het wapen in beslag genomen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten