dinsdag 7 april 2020

Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik staat zaterdag 18 april in de ring tegen de Fransman Francis Ngannou

Nog niet duidelijk waar gevecht zal plaatsvinden en onder welke condities



De Surinaamse MMA-vechter Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik staat zaterdag 18 april in het langverwachte gevecht in de zwaargewicht divisie van de UFC (Ultimate Fighting Championship) in de ring tegen de Fransman Francis ‘The Predator’ Ngannou. 

De partij zou in eerste instantie op 28 maart in Columbus, Ohio (VS), plaatsvinden maar ging niet meer door vanwege de coronavirus pandemie. 'Bigi Boy' maakte het nieuws van de nieuwe datum vanochtend, dinsdag 7 april 2020, zelf wereldkundig:


Het is nog niet duidelijk waar het gevecht zal plaatsvinden, maar vermoed wordt dat de locatie ergens aan de westkust van de VS zal zijn. Ook is niet bekend hoe wordt omgegaan met het Coronavirus...

Met het krijgen van een gevecht tijdens UFC 249 gaat een deel van de wens van 'Bigi Boy' in vervulling, maar een ander deel niet. Rozenstruik, die momenteel in Zuid-Florida is met zijn trainer Michael Babb, had graag gezien dat het treffen met Ngannou om de interim-titel zou gaan, maar de UFC gaf daar uiteindelijk geen groen licht voor.

(Suriname Mirror/bjpenn.com/Twitter/MMA Fighting/Waterkant.net)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten