woensdag 15 januari 2020

Vrouw (40) besprenkelt zich met terpentine en steekt zich zelf in brand - Slachtoffer overlijdt aan 2e en 3e graads brandwonden

Vrouw steekt zich in brand tijdens ruzie met echtgenoot


Een 40-jarige vrouw is maandag in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden aan tweede en derde graads brandwonden. De vrouw en haar echtgenoot hadden zondagmiddag een woordenwisseling. De ruzie dreigde uit de hand te lopen en op een moment pakte de vrouw een fles terpentine, waarmee zij zichzelf overgoot en het aanstak. Dit bericht het Korps Politie Suriname dinsdag 14 januari 2020, zonder te vermelden waar een en ander is gebeurd.

Toen haar echtgenoot dit zag, schoot hij haar te hulp en probeerde de vlammen met de hand te doven. De man liep brandwonden op aan zijn handen.

Per ambulance werd de vrouw met tweede en derde graads brandwonden afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging opgenomen en overleed maandag.

Haar lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het dossier wordt opgemaakt en verzonden naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten