woensdag 15 januari 2020

Ondernemer beroofd van een tas met daarin bijna 1 miljoen Srd... - Slachtoffer zou in 2015 zijn overvallen door bende van Romano Meriba

Drie overvallers rijden auto van ondernemer klem in de Gongrijpstraat


De Ware Tijd bericht vandaag, woensdag 15 januari 2020, dat gistermiddag  een ondernemer beroofd is van een tas met bijna 1 miljoen Srd in de Gongrijpstraat ter hoogte van de Primdathstraat. Drie mannen, waarvan één gemaskerd en gewapend met een vuistvuurwapen, reden het voertuig van de ondernemer klem. De man werd onder schot gehouden en de tas werd uit het het voertuig meegenomen. 

Na de beroving reden de verdachten in de richting van de Schietbaanweg. De ondernemer zette de achtervolging in, maar verloor de controle over het stuur en botste tegen een elektriciteitsmast op de kruising van de Gongrijp- en Flamingostraat.

Op de kruising Koprofowroe en Blaasmanstraat reed de vluchtauto van de overvallers tegen een schutting aan. De verdachten stapten uit het voertuig en maakten toen een andere voertuig buit. In totaal werden twee auto's gebruikt waarmee de verdachten hun vlucht vervolgden en die vervolgens onbeheerd achterlieten.

Aan hun aanhouding wordt gewerkt. De Recherche Paramaribo doet het onderzoek.

De ondernemer in kwestie zou Ricky Sardjoe zijn. Hij was volgens de Times of Suriname in 2015 ook al slachtoffer van een roofoverval, gepleegd door de bende van Romano Meriba, pleegzoon van president Desi Bouterse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten