woensdag 18 december 2019

OWT&C pakt verzakkingen aan in Afi Jabastraat en de Fred Derbystraat

Ministerie wil een vlotte doorstroming van het verkeer garanderen


De Afi Jabastraat en de Fred Derbystraat in Paramaribo worden momenteel onderhanden genomen door het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C), zo meldt het ministerie dinsdag 17 december 2019.

De aanpak van deze straten is onderdeel van het voornemen van het ministerie om door middel van een integraal plan een vlotte doorstroming van het verkeer te garanderen. In dit kader is de Zwartenhovenbrugstraat, die momenteel een herinrichting ondergaat, vrijdag 13 december opengesteld voor het verkeer.

OWT&C-minister Vijay Chotkan heeft die dag een oriëntatiebezoek gebracht aan de wegen waar in opdracht van zijn ministerie werkzaamheden worden uitgevoerd.

Hij legt uit, dat de Afi Jabastraat een belangrijke weg is, waarvan veel gebruik wordt gemaakt door het verkeer dat de Zwartenhovenbrugstraat wil vermijden. In de Afi Jabastraat zullen de verzakkingen worden aangepakt.

Minister Chotkan benadrukt, dat er nog geen sprake is van een integrale aanpak van deze weg, maar om ervoor te zorgen dat de verkeersdoorstroming efficiënter en zonder obstakels kan gebeuren, worden ook in de Fred Derbystraat herstelwerkzaamheden uitgevoerd. In deze straat worden ook de verzakkingen gedicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten