woensdag 18 december 2019

Korps Politie Suriname zoekt twee voortvluchtige verdachten

Geofrey Awana alias 'Bobbie' is vuurwapengevaarlijk, verdacht van moord op zijn schoonmoeder


Jimmy Marlon Hendrik alias ‘Malo’ verdacht van diefstal met geweld


De afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname heeft deze week twee opsporingsberichten van voortvluchtige verdachten de deur uitgedaan. Het gaat om de aanhouding van de vuurwapen gevaarlijke verdachte Geofrey Awana (l) alias ‘Bobbie’ en Jimmy Marlon Hendrik alias ‘Malo’ (r). 

Geofrey Awana alias ‘Bobbie’ wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord c.q. doodslag. Hij zou op 12 januari dit jaar zijn schoonmoeder dood hebben geschoten met een jachtgeweer, waarna hij vluchtte. De politie had in januari al zijn foto vrij gegeven en en opsporingsbericht geplaatst, maar zonder succes.

De andere verdachte, Jimmy Marlon Hendrik alias ‘Malo’, zou zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging gepleegd op de Oost-Westverbindings ter hoogte van de Cottica brug km 93 in het district Marowijne.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost, aldus de politie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten