vrijdag 27 december 2019

Eindelijk, hij spuit weer.... de fontein op het Valliantsplein

Resultaat van samenwerking directoraat Openbaar Groen, SWM en commissariaat Paramaribo-Noordoost


De fontein op het Valliantsplein in Paramaribo is sinds de kerstdagen weer in werking. Dit is het resultaat van een samenwerking tussen het directoraat Openbaar Groen (ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie), de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) en districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost. 

Anwar Moenne, onderdirecteur Openbaar Groen, zegt vandaag, vrijdag 27 december 2019, op Starnieuws dat zonder hulp van directeur Marlon Oosterling van SWM het niet mogelijk zou zijn om de fontein weer operationeel te krijgen. Hij heeft waterpompen en technici beschikbaar gesteld.

Ook marktmeester John Lecton van de Centrale Markt, die in zijn periode bij Openbaar Groe, zich ingezet heeft om de fontein draaiende te houden, heeft getrokken aan dit project.

De fontein is geadopteerd door de Turkse Pasha Group. De onderneming zal de fontein het komende jaar grondig aanpakken. Vooruitlopend daarop heeft districtscommissaris Mike Nerkust samen met Openbaar Groen besloten om de fontein schoon te maken en te laten draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten